Landwinkel

In onze Landwinkel vind je appels en peren recht uit onze eigen boomgaard, met zorg voor gezondheid en milieu geteeld. Naast het eigen fruit en onze sappen, verkopen we een groot assortiment ambachtelijke producten uit de streek en biologische producten. Van vergeten groenten en speltbrood, tot chutney en kaas, van boerenijs tot appelchips.

Streekproducten

In onze Landwinkel vind je vers fruit uit onze eigen boomgaard, met zorg voor gezondheid en milieu geteeld. Omdat we het fruit zélf sorteren hoeven onze appels, peren en pruimen niet naar de veiling of groothandel en dat is gunstig voor de prijs en de kwaliteit!

Naast groenten & fruit verkopen we een groot assortiment biologische producten en producten uit de regio. We hebben heerlijke kaas van de Ruurhoeveboerderij en verkopen vers afgebakken ambachtelijk brood. Biologisch ijs van Boerderijs zit standaard in ons assortiment. Dat is pas (h)eerlijk genieten!

We maken prachtige (fruit)manden vol met streekproducten, erg leuk als relatiegeschenk of cadeau.

Onze lokale leveranciers

Kantoorfruit

Naast de verkoop aan particulieren leveren we ook fruit aan bedrijven, scholen en kinderdagverblijven. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Contact

Oirschotsedijk 14a
via rotonde Achtseweg Zuid
5651 GC, Eindhoven
Nederland
T: 040 - 262 14 53
info@philipsfruittuin.nl