Voor volwassenen

Excursie

Geniet van de boomgaard op zijn allermooist! Ondertussen krijg je uitgebreide informatie over hoe de fruitteler zijn werk doet en wat er allemaal bij het telen van appels en peren komt kijken. 
Een rondleiding door de boomgaard kost € 7,50 per persoon, je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en een stuk appeltaart. De rondleiding is van april tot oktober te reserveren (minimaal 10 personen).

Workshop snoeien 

Altijd al willen weten hoe je je eigen appel- en perenboom in het gareel krijgt? Doe dan eens mee met onze snoeiworkshop. We beginnen de dag met koffie, thee en appeltaart. Natuurlijk krijg je eerst wat theorie en een praktijkdemonstratie. Na de stevige lunch is het tijd om zelf te gaan snoeien. Als het werk gedaan is praten we onder het genot van een glaasje nog even na (€ 39,50 p.p.). Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Picknicken in de boomgaard

Vind je het ook zo heerlijk om te picknicken, maar eigenlijk net iets teveel gedoe? Wij regelen een geweldige locatie en een (h)eerlijke picknickmand! Graag vooraf reserveren. 

Contact

Oirschotsedijk 14a
via rotonde Achtseweg Zuid
5651 GC, Eindhoven
Nederland
T: 040 - 262 14 53
info@philipsfruittuin.nl