Voor kinderen

Speurtocht met spellenparcours

Gratis bij elke pannenkoek: een speurtocht! Geen pannenkoek? In de winkel kun je de speurtocht afrekenen voor € 1,00 per kind. De speurtocht, inclusief spellenparcours, duurt ongeveer 1,5 uur. Ga zelf op onderzoek uit in de boomgaard en ontdek de natuur.

Onderweg kom je ook nog leuke uitdagingen tegen, van touwtrekken tot leerzame spelletjes. 

Kinderfeestje

Vier je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij de Philips Fruittuin. Samen met je actieve ouders loop je een speurtocht met spelletjesparcours dwars door de boomgaard. Natuurlijk smul je daarna van een, zelf versierde, pannenkoek. De jarige job ontvangt ook nog een leuk presentje. Van april tot oktober, tijdens de openingstijden van het Pannenkoekenhuis (m.u.v. zondag), is het mogelijk om een feestje te organiseren. Graag even reserveren. De prijs bedraagt € 7,50 per kind, inclusief pannenkoek en ranja.

Rondleiding

Wil je met je klas een rondleiding door de boomgaard? In september en begin oktober mag je zelf je appeltje van de boom plukken. Een schoolrondleiding, inclusief een appel en een glaasje sap, kost € 1,00 per kind. Begeleiders mogen gratis mee.

Buiten schoolverband een kijkje nemen bij de Philips Fruittuin? Dat kan ook! Voor € 3,50 per kind krijg je een rondleiding door de boomgaard (minimaal 10 kinderen). Leer hoe appels, peren en pruimen groeien en wat voor beestjes er allemaal in de boomgaard leven.

Appelplukdagen

Iedereen is van harte welkom op onze Appelplukdagen in september. Je mag zelf je eigen appels en peren plukken. Een appel of peer recht uit de boomgaard is echt het aller- allerlekkerst!

 

Contact

Oirschotsedijk 14a
via rotonde Achtseweg Zuid
5651 GC, Eindhoven
Nederland
T: 040 - 262 14 53
info@philipsfruittuin.nl