Koffie voor onderweg

Het Pannenkoekenhuis is weer deels geopend, onze afhaal koffie & appeltaart blijft nog open tot het pannenkoekenhuis voledig open is. Dus je kan vooralsnog wat lekkers afhalen. Terug naar de basis: koffie met appeltaart om mee te nemen. Wandel met je worstenbroodje over de vlonderpaden in het bos of neem je warme chocomel mee in de boomgaard. 

(A stroll through the orchard with a take away coffee, a walk trough the woods with a coffee to go.)

Wandelen

De Philips Fruittuin ligt op een steenworp afstand het centrum van Eindhoven maar toch middenin het groen. Reden te meer om eens de buurt rondom de Philips Fruittuin te ontdekken. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons in de boomgaard wandelen.

HIeronder een wandeling die wij voor jullie hebben gepland, het start en eindpunt is gewoon bij de Philips Fruittuin. Via de vlonders door het bos kom je uit bij de Achtsewegzuid, vanuit hier wandel je dwars door het Philps de Jongh Park, waar je langs de rododendrons en oude paden loopt. Over de autovrije Oirschotsedijk loop je voorbij de Herdgang en de Internationale School weer terug naar de Fruittuin. In de toekomst zullen hier meer wandelroutes verschijnen!

Wandelroute 45km